Acest dragster recordman nu este altcumva decât impresionant [VIDEO]

Totul pare doar o joacă în noroi, asta până îţi dai seama de ce este nevoie pentru a sprinta, prin noroi, în halul ăsta.

Acest dragster recordman nu este altcumva decât impresionant [VIDEO] Acest dragster recordman nu este altcumva decât impresionant [VIDEO]

Bine ai venit în Sud, zona Statelor Unite cunoscută pentru porumb, arme, pălării din paie şi, pentru pasionaţii de maşini, pentru drag-uri în noroi.

Sportul (putem să-l numim aşa?) se bucură de un mare succes acolo, iar maşinăriile care-l practică sunt cu totul şi cu totul impresionante. Nu că dragsterul pe asfalt nu ar fi, însă imaginează-ţi cum ar fi să trebuiască să sprintezi prin marmeladă. Exact.

Din fericire, există soluţii: V8-urile supraalimentate şi anvelopele cu lamele speciale sunt două dintre ele. Din păcate, nu ştim care sunt măsurătorile, sau detaliile tehnice ale lui Tigger, însă ştim că acesta este noul recorman mondial. Adică cel mai tare din băltoacă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.