Acest duel descrie America mai bine decât o pot face cuvintele [VIDEO]

Stai, asta nu e tot! Să vezi ce se întâmplă după ce pickupul rupt de la jumătate se pune în mişcare!

Acest duel descrie America mai bine decât o pot face cuvintele [VIDEO] Acest duel descrie America mai bine decât o pot face cuvintele [VIDEO]

America - teritoriul vast în care universul auto are multe cotloane, printre care şi cel al iubitorilor de camionete diesel şi al luptelor cu otgonul. Şi al scosului copacilor din rădăcini cu camionetele. Sunt lucruri pe care europenii le văd ca fiind... simple.

Atunci când pui două maşini să se tragă una pe cealaltă, există riscul ca ceva să meargă prost. În cazul în care una dintre maşini are puntea spate încărcată cu un bloc de beton, iar cealaltă este un monster truck, riscul ca ceva să meargă prost creşte în funcţie de modul în care se face prinderea celor două maşini. Aici s-a făcut prost.

Atât de prost, încât maşina mai mică şi-a rupt coloana. Asta n-a împiedicat-o, însă, să termine duelul. Câştigătoare.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.