Acest om vinde un motor V12 Ferrari de Formula 1. Cât cere pe el?

Un motor V12 Ferrari de Formula 1 este de vânzare, iar cel care-l vinde a ales eBay ca platformă pentru acest demers. Vânzătorul mai are de vânzare şi un motor de Ferrrari La Ferrari cu numai 35 de kilometri rulaţi, ceea ce ne face să deplângem soarta celui care nu a apucat să conducă exclusivistul supercar decât pe drumul de la showroom.

Acest om vinde un motor V12 Ferrari de Formula 1. Cât cere pe el? Acest om vinde un motor V12 Ferrari de Formula 1. Cât cere pe el?

Anunţul de vânzare al motorului V12 Ferrari are 410 de persoane care-l urmăresc dar, cu toate că se află pe site de câteva săptămâni bune, nu  a reuşit să atragă încă un cumpărător. Probabil cîă preţul destul de piperat - 375.000 de dolari - este una dintre cauzele pentru care fanii mprcii nu au licitat. Nici nu e de mirare, cu aceşti bani găseşti un model nou în oferta Ferrari.

Motorul scos la vânzare pare să fie un Ferrari Tipo 044/1, caz în care vorbim despre o piesă construită pentru sezonul 1995 de Formula 1, are o cilindree de 3,0 litri şi cântăreşte 132 kg. În versiunea de calificări, acesta dezvoltă 760 de cai-putere şi are o turaţie maximă de 17.000 rpm. În condiţii competiţionale, puterea era restricţionată în jurul valorii de 600 CP, din motive de fiabilitate.

În anunţul de vânzare nu se pomeneşte nimic despre starea în care se află motorul sau cursele în care a concurat în 1995. Fotografia din anunţ ne face să credem, totuşi, că acesta a fost reconstruit recent.

Acelaşi utilizator mai vinde, de asemenea pe eBay, un alt motor de Ferrari, provenit de la un supercar La Ferrari cu numai 35 de kilometri rulaţi. Preţul cerut pe acesta este de 800.000 de dolari.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.