Acest tuning ne lasă fără cuvinte

Autor: Alexandru Banu 02 apr. 2017 Știri auto

Sincer acum, să ai curaj să te bagi la un Ferrari pe parte de tuning, e la fel de absurd ca şi cum ai crede în calificarea României la Mondiale. Sunt însă tuneri pe care experienţa, tradiţia şi – de ce nu – eşecurile din istorie, i-au transformat în cei mai buni. Şi e foare greu să o dea-n bară.

Când te cheamă Carlex, cam ştii de unde până unde te întinzi la modificări cu o maşină. Pe altă parte, chiar dacă ai făcut mii de tuning-uri, Ferrari rămâne mereu o provocare. F12 e din start o maşină care-ţi dă de gândit. Nu poţi să o alterezi prea mult. Trebuie să rămână ultracar-ul Ferrari. Trebuie să fii atent cu ea. Subtil şi agresiv. Dar subtil!

Carlex a mers pe galbenul de la exterior. L-a adus înăuntru exact cât trebuie. Sunt fragmente de galben împrăştiate peste tot cât să te facă să exclamezi WOW, cum poate să arate maşina asta! Până la urmă, asta trebuie să fie reacţia. Atât a ta, celui care visează la F12, cât şi a celui care o are deja. Culoarea galbenă e prezentă pe feţele de uşi, pe volan, pe şezutul scaunelor, pe spătar, pe inelele interioare ale aeratoarelor, pe covoraşe, pe cotieră, chiar şi pe extremităţile consolei centrale, pe cheie şi în multe alte zone. Fin, şi discret. Totul în contrast cu tema neagră predominantă. De azi, galben e culoarea geloziei pe cei cel care are acest Ferrari F12 Carlex.

FERRARI F12 CARLEX (GALERIE FOTO)

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide