Acest Volkswagen Golf 3 are cel mai tare motor din lume. VIDEO

Partea bună este că poate fi ascuns sub capota mai multor modele. Partea proastă este că nu oricine are atributele necesare pentru a-l deţine.

Nu te lua după aparenţe. Ştim că ai văzut Golfuri mai frumoase (e suficient să te uiţi în galeria de la Wörthersee 2014 ca să-ţi clăteşti ochii cu adevărate exponate Golf III) şi cu siguranţă ai văzut Golfuri mai performante, însă acesta ascunde un motor pe care nu l-ai mai văzut niciodată la vreun Golf. Sau - de ce nu? - la nicio altă maşină construită vreodată. Dă Play şi pregăteşte-te să râzi în hohote. Noi am făcut-o deja de vreo 25 de ori.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.