Acesta e cel mai ciudat număr de înmatriculare din România | FOTO

”Cutremur” printre numerele de maşină.

Acesta e cel mai ciudat număr de înmatriculare din România | FOTO Acesta e cel mai ciudat număr de înmatriculare din România | FOTO

 

 

După ce am văzut ce număr interesant şi-a pus la maşină un preot am primit de la prietenii ProMotor mai multe poze cu maşini care au la număr diverse cuvinte, care mai de care mai ciudate.

Lăsând la o parte clasicele numere care se termină cu BOS, SEF sau WOW, ne-a atras atenţia numărul unui bucureştean: B.18.HANCU.

Nu ştim dacă maşina are legătură cu Institutul Naţional pentru Fizica Pământului, nu ştim cum a fost obţinut, nu ştim dacă este real sau dacă poza este făcută în Photoshop, dar trebuie să recunoaştem că B.18.HANCU duce domeniul numerelor de maşină la un cu totul alt nivel.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.