Acesta este cel mai mare accident auto din GTA V cunoscut până acum de omenire [VIDEO]

Normal că te-ai întrebat care este cel mai mare accident din cel mai pe val joc din lume. Dacă eşti pregătit să pierzi cinci minute din viaţă...

Acesta este cel mai mare accident auto din GTA V cunoscut până acum de omenire [VIDEO] Acesta este cel mai mare accident auto din GTA V cunoscut până acum de omenire [VIDEO]

Cel de-al cincilea episod din Grand Theft Auto este, fără îndoială, cel mai mare şi mai reuşit dintre toate. Rockstar s-a întrecut pe el însuşi în a crea 65 de gigabiţi de univers virtual, în care nivelul detaliului depăşeşte orice aşteptare. Este atât de complex, încât poţi să pierzi timpul făcând expediţii off-road cu prietenii sau poţi să recreezi fragmente din filmul preferat. Asta dacă nu eşti călcat de vreo femeie care încearcă să iasă din parcare.

Desigur, atunci când creezi un oraş virtual, cu lume văzându-şi de treabă, există şi riscul să apară câteva erori în matrice, cum ar fi aceasta de mai jos, care a transformat o porţiune a autostrăzii din Los Santos într-o zonă de conflict, cu maşini explodând şi lume în flăcări fugind şi ţipând în toate direcţiile. În atenţia tuturor creatorilor de jocuri open world: aşa se programează un carambol adevărat:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.