Acesta este clipul în care noul Jaguar F-Pace SVR ne arată cât de mortal poate să muşte - VIDEO

SVR vine cu un V8 de 5.0 litri supraalimentat ...

Cu o lună în urmă, Jaguar a prezentat F-Pace SVR la Salonul Auto de la New York. În acel moment, producătorul britanic a lansat de asemenea un videoclip introductiv - dar clipul nu e deloc asemănător cu ceea ce vedem acum. 

SVR vine cu un V8 de 5.0 litri supraalimentat, şi la fel ca Range Rover Sport SVR. Acesta are sub capotă 542 de CP şi un cuplul de 680 Nm. Dar, in timp ce Range Rover este un SUV mare, F-Pace este mult mai mic şi mai usor, astfel încât ajunge la 100 de km / h în doar 4,1 secunde şi atinge o viteză maximă de  283 km / h. Asta e suficient pentru a-l face un rival pentru Porsche Macan, Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio, Audi SQ5, BMW X3 M40i şi Mercedes-AMG GLC63. 

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.