Acesta este primul video cu Lamborghini Huracán Super Trofeo

Versiunea de circuit a supersportivului Huracán îşi face apariţia pe Internet cu puţin înainte de lansarea oficială. Iată un motiv bun să investeşti câteva minute într-o scurtă vizionare.

Acesta este primul video cu Lamborghini Huracán Super Trofeo Acesta este primul video cu Lamborghini Huracán Super Trofeo

Super Trofeo este indicativul versiunilor destinate competiţiilor pe circuit pentru modele Lamborghini. În cazul în care nu-ţi mai aminteşti de Gallardo Super Trofeo, îţi dăm noi ocazia să-l revezi aici

În foarte scurt timp (a se citi „azi”) este programat debutul public al lui Lamborghini Huracán Super Trofeo, care este nimic altceva decât o bestie mecanică transformată din modelul de stradă Huracán - cu care poţi să te joci pe net acum, aici. Nu ştim (încă) detalii tehnice despre Super Trofeo, însă putem să-l auzim cum mârâie, mulţumită video-ului făcut de Carspotter Jeroen în timpul pregătirilor pentru evenimentul de lansare. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.