Acesta este probabil cel mai bărbătesc mod de a anunţa că aştepţi o fetiţă [VIDEO]

Uită de tortul colorat; acesta este modul corespunzător de a arăta că urmează să fii tatăl unei fetiţe.

Acesta este probabil cel mai bărbătesc mod de a anunţa că aştepţi o fetiţă [VIDEO] Acesta este probabil cel mai bărbătesc mod de a anunţa că aştepţi o fetiţă [VIDEO]

Nu ştiu dacă la noi a ajuns încă moda, însă în Statele Unite, viitorii părinţi organizează gender reveal party, adică un mod mult mai scump de a-ţi anunţa prietenii că aştepţi un copil. De fapt, anunţă ce fel de copil, mai degrabă. În cadrul unui gender reveal party, piesa principală o reprezintă tortul, care va revela sexul viitorului copil. În cazul în care interiorul tortului este albastru, atunci e vorba de un băiat. Dacă este roz, atunci prietenii vor şti că e fată.

Apoi e tipul ăsta, George - de la Custom Concept Motorsports, care a chemat toţi prietenii şi rudele pe o alee pentru a face gender reveal party. În loc de tort, s-a folosit de o Toyota Supra supraalimentată şi de un set de gume speciale. Tăierea tortului a fost înlocuită, aşadar, cu frecarea gumelor. Nu ştim câţi cai-putere are Supra, însă ştim - din spusele lui George - că este maşina soţiei lui?

Whaaaat?!

Aceasta este noua mea familie-model din America.

 
 
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.