Aceste încălţări sunt gândite să te facă un pilot mai bun. Şi nu numai

Şi când spunem asta, nu ne referim la ce te gândeşti tu că ne referim - adică la confort. Ca să-ţi stârnim interesul, îţi spunem doar că au Bluetooth încorporat. Click pentru mai multe explicaţii

Aceste încălţări sunt gândite să te facă un pilot mai bun. Şi nu numai Aceste încălţări sunt gândite să te facă un pilot mai bun. Şi nu numai

Indienii de la Lechal s-au gândit că tehnologia Bluetooth nu este exploatată la adevărata sa capacitate, aşa că s-au gândit să o implementeze şi în... încălţăminte. Sistemul este unul fascinant de simplu: talpa vibratoare îşi face simţită prezenţa pentru a te ajuta fie să te ghidezi mai uşor. Fie că te plimbi prin oraş şi te-ai rătăcit şi nu mai ştii dacă e mai bine să faci stânga sau dreapta, fie că eşti pe motor şi nu ai GPS şi - din nou - te-ai rătăcit şi nu mai ştii dacă trebuie să faci stânga sau dreapta, fie că eşti într-o maşină... în fine, ai prins ideea. Iată şi clipul de prezentare: 

Talpa vibratoare se conectează la telefonul tău deştept prin intermediul Bluetooth şi se face utilă ori de câte ori îi ceri asta. În timp ce noi ne abţinem de la a-i găsi, în mod răutăcios, vreun nod în papură, suntem curioşi cum ţi se pare ideea asta aplicată pe circuit - pentru a te ajuta să te menţii pe traseu / să găseşti mai repede punctul de frânare / să recunoşti mai uşor punctul de intrare în viraj etc.

Sursa: Road & Track

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.