Acestea sunt intersecţiile care vor fi introduse în sistemul de management al traficului

Sunt vizate 58 de intersecţii semaforizate ...

Acestea sunt intersecţiile care vor fi introduse în sistemul de management al traficului Acestea sunt intersecţiile care vor fi introduse în sistemul de management al traficului

Autorităţile din Bucureşti intenţionează să activeze camerele din intersecţii. Mai exact sunt vizate 58 de intersecţii semaforizate din Bucureşti, care vor fi integrate în sistemul de management al traficului, potrivit unui proiect de hotărâre aprobat joi în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB).

Citeşte şi Una dintre condiţii i-a descalificat direct pe ardeleni din competiţie

Citeşte şi Noi credem că e cel mai frumos break din lume. Noul Volvo la care BMW, Audi şi Mercedes se uită cu invidie (galerie foto)

Intersecţiile se află pe arterele Colentina, Camil Ressu - Theodor Pallady, 13 Septembrie - Bd. Ghencea, Calea Griviţei, Bucureştii Noi, Giurgiului. Proiectul costă aproximativ 56 de milioane de lei.

Iniţiatorii proiectului susţin că timpii de semaforizare se vor schimba în funcţie de cât de aglomerat este traficul pe un anumit sens. În sistemul inteligent de management al traficului există 216 intersecţii semaforizate din 451. 

Sursă: News.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.