Actorii din “Avatar” au primit câte o Toyota Prius

Regizorul James Cameron a dăruit câte o Toyota Prius fiecărui membru care a jucat în blockbuster-ul Avatar, film care a avut încasări de peste 2 miliarde de dolari.

Actorii din “Avatar” au primit câte o Toyota Prius Actorii din “Avatar” au primit câte o Toyota Prius

Regizorul James Cameron şi producătorul Jon Landau au cumpărat 11 Toyota Prius, una pentru fiecare dintre actorii principali din filmul Avatar, ca să le mulţumească pentru recordul înregistrat în box-office la nivel internaţional şi pentru vânzările masive de DVD-uri care pur şi simplu "au dispărut" de pe rafturile magazinelor, la doar câteva zile de la lansare.

Spre deosebire de James Cameron care pare preocupat de natură, actorul şi regizorul Adam Sandler nu este o persoană chiar atât de ecologică ci din contră. Acesta a făcut acelaşi lucru pentru membrii echipei din filmul de comedie "Grown-Ups", însă cadourile fiind ceva mai costisitoare. Chris Rock, David Spade, Rob Schneider şi Kevin James s-au ales cu câte un Maserati în valoare de aproximativ 200.000 dolari.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.