Acum poţi să experimentezi Transfăgărăşanul din monopost direct din faţa calculatorului (VIDEO)

Pentru că un nebun frumos a făcut un mod special pentru jocul Assetto Corsa, poţi să te dai toată ziua cu monopostul pe celebrul drum montan românesc.

Acum poţi să experimentezi Transfăgărăşanul din monopost direct din faţa calculatorului (VIDEO) Acum poţi să experimentezi Transfăgărăşanul din monopost direct din faţa calculatorului (VIDEO)

Noi am scris deja despre Assetto Corsa, simulatorul auto care pune mare preţ pe realism. Şi l-am şi încercat între timp, iar promisiunile creatorilor săi s-au cam adeverit, deşi grafica nu e chiar la nivelul unor competitori.

În orice caz, o caracteristică interesantă a jocului Assetto Corsa e că poţi să dezvolţi pachete cu modificări. Cu alte cuvinte, poţi să faci - dacă te pricepi - circuite, trasee şi maşini, pe care să le experimentezi apoi în simulator. Dacă nu ştii cum să faci asta, trebuie să te rogi de cei care au învăţat cum să modeleze obiecte 3D (noi am face parte din categoria celor care se roagă de alţii, de exemplu).

Comunitatea modderilor a crescut frumos în ultimul an, însă pacheţelul care ne-a atras nouă atenţia are de-a face cu vestitul drum montan Transfăgărăşan. Da, ai înţeles bine, poţi să te dai cu maşinile în Assetto Corsa pe Transfăgărăşan.

Mai jos ai un videoclip în care un tip parcurge Transfăgărăşanul cu un Radical SR8 RX, iar de aici poţi să downloadezi modul care îţi aduce drumul şi munţii româneşti în Assetto Corsa.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.