ADRENALIN, un documentar obligatoriu pentru orice pasionat al mărcii BMW

După germană, engleză şi japoneză, România ...

ADRENALIN, un documentar obligatoriu pentru orice pasionat al mărcii BMW ADRENALIN, un documentar obligatoriu pentru orice pasionat al mărcii BMW

"ADRENALIN - THE BMW TOURING CAR STORY" este un documentar obligatoriu pentru orice pasionat al mărcii, dar şi pentru cei care vor să descopere o imagine plină de emoţie a evoluţiei curselor pe circuit din ultima jumătate de secol. Este o incursiune fără precedent în povestea BMW Motorsport realizată prin testimoniale unice, foarte valoroase, cu unele din cele mai emblematice figuri ale mărcii, precum Jochen Neerpasch, Hans Joachim Stuck sau Paul Rosche. Alături de oamenii mărcii, ADRENALIN spune povestea unor modele precum BMW 2002, BMW 3.0 CSL, BMW M1 sau BMW M3.

După germană, engleză şi japoneză, România este a patra ţară care primeşte subtitrări pentru acest film. Aceasta vine după ce în ţara noastră s-au organizat mai mult proiecţii ale filmului, în parteneriat cu Băneasa Shopping City şi Grand Cinema and More, care s-au bucurat de o recepţie excepţională din partea publicului, dar şi a publicului de specialitate.

Documentarul poate fi achiziţionat online, prin serviciul Vimeo Video on Demand la un preţ de 4,9 euro pentru un streaming într-un interval de 48h şi 9,9 euro pentru streaming nelimitat şi download. Aplicaţia Vimeo pentru terminale mobile este compatibilă cu soluţii Google Chromecast pentru streaming pe televizor.

VIDEO

ADRENALIN - THE BMW TOURING CAR STORY from STEREOSCREEN on Vimeo.

 

Filmul este produs de fraţii Tim şi Nick Hahne (Germania), o echipă cu experienţă bogată în documentare de motorsport. Aceştia au petrecut întregul an 2014 călătorind prin Europa, perioadă în care au realizat aproximativ 30 de interviuri cu cei mai importanţi piloţi şi reprezentaţi BMW Motorsport din istoria mărcii. De asemenea, cei doi au scos la lumină materiale de arhivă, care anterior nu au fost date publicităţii.

"ADRENALIN - THE BMW TOURING CAR STORY" este un documentar complet despre povestea BMW în competiţiile de turisme. Include filmări originale şi interviuri cu Jochen Neerpasch, primul director al BMW Motorsport GmbH, şi Paul Rosche (Germania), cel care, ca director tehnic, a contribuit la multe dintre cele mai importante succese BMW în motorsport şi este considerat "părintele" multora din cele mai spectaculoase motoare BMW.

Piloţi de legendă precum Johnny Cecotto (Venezuela), Roberto Ravaglia (Italia), Steve Soper (Marea Britanie), Hans-Joachim Stuck (Germania), Marc Surer (Elveţia), Joachim Winkelhock (Germania) şi Alex Zanardi (Italia) îşi spun poveştile în această călătorie prin timp.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.