Află câte maşini de lux sunt în România

Gândul.info a făcut recensământul maşinilor de lux din România. Află la cât ajunge valoarea acestora şi câte maşini sunt înmatriculate în România

Află câte maşini de lux sunt în România Află câte maşini de lux sunt în România

Conform celor de la gândul.info în România sunt înscrise peste 500 maşini de lux, cu valoare totală ce depăşeşte 100 milioane euro, luând în calcul modelele Rolls Royce, Bentley, Bugatti, Aston Martin, Maybach şi Ferrari.

La Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor sunt înscrise 140 de Ferrari, iar cele mai numeroase sunt modelul F 430, cu 26 de unităţi.Cele mai multe automobile din acest segment sunt marca Bentley, cu o prezenţă de 209 unităţi, dintre care 62 modelul Continental Flying Spur.

Mai multe informaţii pe www.gândul.info

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.