Ai făcut-o, dar ai făcut-o corect? Poliţia Româna ne învaţă cum se folosesc proiectoarele de ceaţă

Postarea lor a strâns peste 400 de like-uri ...

Ai făcut-o, dar ai făcut-o corect? Poliţia Româna ne învaţă cum se folosesc proiectoarele de ceaţă Ai făcut-o, dar ai făcut-o corect? Poliţia Româna ne învaţă cum se folosesc proiectoarele de ceaţă

Cei care administrează pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne au început să-şi ia foarte în serios rolul, şi le răspund celor care au nelămuriri în legătură cu regulile de circulaţie pe drumurile publice.

Postarea lor a strâns peste 400 de like-uri în doar o oră, iar comentariile au fost în mare parte ironice.

Întrebare primită pe Facebook MAI: De ce nu poţi conduce tot timpul cu proiectoarele de ceaţă aprinse?

Răspuns:
1. Dacă nu este ceaţă, cu ce te-ar ajuta?
2. Pentru că nici cu ştergătoarele pornite nu conduci când e soare afară.
3. Proiectoarele de ceaţă aprinse tot timpul nu-ţi fac maşina mai frumoasă şi nici vizibilitatea mai bună!
4. UTILIZAREA LOR, ÎN LIPSA CEŢII, DERANJEZĂ CONDUCĂTORII AUTO CARE VIN DIN SENS OPUS...de aceea se sancţionează contravenţional cu 4-5 puncte amendă şi 3 puncte penalizare!

În speranţa că v-am scos din "ceaţă" şi aţi stins proiectoarele, vă dorim drum bun! Nu uitaţi, în schimb, luminile de întâlnire

Vă reamintim că punctul de amendă anul acesta este de 145 de lei, această valoare urmând să fie păstrată pe tot parcursul anului 2018.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.