Ai grijă să nu-ţi rupi coloana numai uitându-te la această demonstraţie de forţă

Diferenţa dintre Porsche şi restul e evidentă

Ai grijă să nu-ţi rupi coloana numai uitându-te la această demonstraţie de forţă Ai grijă să nu-ţi rupi coloana numai uitându-te la această demonstraţie de forţă

Noul Porsche 918 Spyder este o maşină foarte impresionantă. Lăsând la o parte recordul de timp de pe Nürburgring, urmaşul spiritual al lui Porsche Carrera GT face parte din liga băieţilor mari, unde joacă LaFerrari, McLaren P1 şi Koenigsegg One:1.

Cu toate acestea, mi se pare ireal cât de rapid reuşeşte să accelereze de la zero până la 333 km/h.

Şi da, am cronometrat: a durat 28 de secunde, cu cinci secunde mai mult decât scrie în fişa tehnică. Chiar şi aşa, imaginează-ţi că au existat maşini care aveau nevoie de mai mult timp pentru a atinge 100 km/h.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.