Exclusiv  Ai nevoie de bani în concursul "Şofer de România"?

E greu să fii şofer de România? Normal, dacă nu te ajută prietenii la nevoie. Aici, însă, poţi să îi convingi pe toţi că meriţi un click pe linkul tău de şofer de România!

Ai nevoie de bani în concursul "Şofer de România"? Ai nevoie de bani în concursul "Şofer de România"?

Te-a prins jocul? Foarte bine, îţi urăm succes în cursa pentru un Opel Corsa 111 Edition!

DĂ CLICK AICI ŞI INTRĂ ŞI TU ÎN JOC!

Ştim, totuşi, că este greu să treci de problemele apărute pe traseu dacă nu te ajută prietenii. Aici, însă, poţi primi ajutor şi din partea celorlalţi useri promotor.ro: tot ce trebuie să faci este să îţi postezi linkul de şofer de România într-un comentariu prin care să îi convingi pe ceilalţi că meriţi click-ul lor!

Baftă!

PUNE-ŢI LINKUL AICI!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.