Ai SUV sau maşină de teren? De acum, ai şi Toyota Track 4×4 în Bucureşti

Autor: Oraan Mărculescu 19 mai 2012 Știri auto

Inaugurarea traseului Toyota Track 4×4 s-a făcut în prezenţa jurnaliştilor, care au avut ocazia să „deguste” calităţile tehnice ale acestuia la volanul maşinilor din gama 4×4 Toyota: luxosul Landcruiser 150, robustul Hilux şi SUV-ul RAV4.

Toyota România a utilizat terenul de pe Valea Cascadelor nr. 22 într-un scop inedit, amenajând un traseu foarte tehnic şi care beneficiază de principalele tipuri de obstacole pe care le întâlniţi în offroad mediu şi pe care maşinile de teren Toyota au fost concepute să le depăşească fără probleme.

Toyota Track 4x4 este situat in Bucursti, pe Valea Cascadelor nr 22

Pentru moment, traseul Toyota Track 4×4 are o lungime de 800 de metri, din care 130 de metri obstacole serioase: vaduri de apă, cu adâncimea de 70 cm, rampe cu înclinaţia laterală de 40 de grade, ravene, treceri peste obstacole din buşteni, precum şi un loc interesant, în care se poate testa la limită încrucişarea de punţi.

Sub atenta supraveghere a lui Gabi Nicolae, cunoscutul specialist offroad şi participantul la Raliul Dakkar cu propria echipă, cei prezenţi la evenimentul de inaugurare a Toyota Track 4×4 am avut ocazia să înţelegem mai bine filosofia din spatele maşinilor de teren Toyota.

Toyota Track 4x4 beneficiaza de cateva obstacole foarte tehnice si solicitante

Indiferent că vorbim de Landcruiser sau Hilux, ne-a fost foarte clar că Toyota rămâne cel mai competent constructor de maşini de teren, ceea ce, de acum, vor avea ocazia să vadă şi viitorii clienţi. Practic, prin Toyota Track 4×4 importatorul nu face altceva decât să le ofere clienţilor exact acele senzaţii pentru care au fost concepute maşinile 4×4 Toyota în afara asfaltului.

În viitor, traseul urmează să primească şi alte tipuri de obstacole, locaţia de 1.500 metri pătraţi fiind suficient de generoasă pentru realizarea unui adevărat circuit de trial, destinat amatorilor. De altfel, pe Valea Cascadelor nr. 22 se vor putea „hârjoni” nu doar proprietarii de maşini Toyota, ci şi alţi posesori de maşini 4×4. Aşa încât, cu siguranţă, veţi mai auzi de foarte multe ori de Toyota Track 4×4, cu ocazia altor evenimente.

Toyota Track 4x4 este localizat foarte convenabil pentru cei din Bucuresti si imprejurimi

Până una-alta, dacă sunteţi din Bucureşti sau din împrejurimile capitalei şi aveţi o maşină 4×4 sau SUV, puteţi da o fugă până în Cartierul Militari să gustaţi din plin aventura 4×4, sub îndrumarea specialiştilor Toyota. ProMotor a făcut asta, iar în weekendul 18-20 mai chiar participă la prima etapă de offroad de la Iaşi din Campionatul Naţional de Offroad, cu o maşină Toyota Landcruiser.

Unde, evident, colegul Dan Vache aplică exact lucrurile învăţate de la instructorii Toyota Track 4×4 – urmăriţi pe facebook impresiile de la faţa locului.

Toyota Track 4x4 este destinat in primul rand clientilor de masini Toyota 4x4

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide