Ai SUV sau maşină de teren? De acum, ai şi Toyota Track 4x4 în Bucureşti

Cei care vor o mică porţie de adrenalină, dar, mai ales, să înţeleagă mai bine care sunt capacităţile maşinilor offroad şi SUV-urilor pe care le deţin, pot da o fugă pe Valea Cascadelor nr. 22, în Bucureşti, unde Toyota a amenajat primul traseu special Track 4x4. Iată ce înseamnă asta.

Ai SUV sau maşină de teren? De acum, ai şi Toyota Track 4x4 în Bucureşti Ai SUV sau maşină de teren? De acum, ai şi Toyota Track 4x4 în Bucureşti

Inaugurarea traseului Toyota Track 4x4 s-a făcut în prezenţa jurnaliştilor, care au avut ocazia să "deguste" calităţile tehnice ale acestuia la volanul maşinilor din gama 4x4 Toyota: luxosul Landcruiser 150, robustul Hilux şi SUV-ul RAV4.

Toyota România a utilizat terenul de pe Valea Cascadelor nr. 22 într-un scop inedit, amenajând un traseu foarte tehnic şi care beneficiază de principalele tipuri de obstacole pe care le întâlniţi în offroad mediu şi pe care maşinile de teren Toyota au fost concepute să le depăşească fără probleme.

Toyota Track 4x4 este situat in Bucursti, pe Valea Cascadelor nr 22

Pentru moment, traseul Toyota Track 4x4 are o lungime de 800 de metri, din care 130 de metri obstacole serioase: vaduri de apă, cu adâncimea de 70 cm, rampe cu înclinaţia laterală de 40 de grade, ravene, treceri peste obstacole din buşteni, precum şi un loc interesant, în care se poate testa la limită încrucişarea de punţi.

Sub atenta supraveghere a lui Gabi Nicolae, cunoscutul specialist offroad şi participantul la Raliul Dakkar cu propria echipă, cei prezenţi la evenimentul de inaugurare a Toyota Track 4x4 am avut ocazia să înţelegem mai bine filosofia din spatele maşinilor de teren Toyota.

Toyota Track 4x4 beneficiaza de cateva obstacole foarte tehnice si solicitante

Indiferent că vorbim de Landcruiser sau Hilux, ne-a fost foarte clar că Toyota rămâne cel mai competent constructor de maşini de teren, ceea ce, de acum, vor avea ocazia să vadă şi viitorii clienţi. Practic, prin Toyota Track 4x4 importatorul nu face altceva decât să le ofere clienţilor exact acele senzaţii pentru care au fost concepute maşinile 4x4 Toyota în afara asfaltului.

În viitor, traseul urmează să primească şi alte tipuri de obstacole, locaţia de 1.500 metri pătraţi fiind suficient de generoasă pentru realizarea unui adevărat circuit de trial, destinat amatorilor. De altfel, pe Valea Cascadelor nr. 22 se vor putea "hârjoni" nu doar proprietarii de maşini Toyota, ci şi alţi posesori de maşini 4x4. Aşa încât, cu siguranţă, veţi mai auzi de foarte multe ori de Toyota Track 4x4, cu ocazia altor evenimente.

Toyota Track 4x4 este localizat foarte convenabil pentru cei din Bucuresti si imprejurimi

Până una-alta, dacă sunteţi din Bucureşti sau din împrejurimile capitalei şi aveţi o maşină 4x4 sau SUV, puteţi da o fugă până în Cartierul Militari să gustaţi din plin aventura 4x4, sub îndrumarea specialiştilor Toyota. ProMotor a făcut asta, iar în weekendul 18-20 mai chiar participă la prima etapă de offroad de la Iaşi din Campionatul Naţional de Offroad, cu o maşină Toyota Landcruiser.

Unde, evident, colegul Dan Vache aplică exact lucrurile învăţate de la instructorii Toyota Track 4x4 - urmăriţi pe facebook impresiile de la faţa locului.

Toyota Track 4x4 este destinat in primul rand clientilor de masini Toyota 4x4

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.