Airbaguri în plafon

TRW Automotive Holdings Corp. deschide noi orizonturi în industria auto prin introducerea airbag-urilor în plafon.

Airbaguri în plafon Airbaguri în plafon

Spaţiul interior este dat în principal de dimensiunile maşinii, dar şi de design-ul habitaclului care, la rândul lui este delimitat sau "constrâns" de elementele de securitate pasivă, în speţă airbagurile. Producătorul TRW, propune un nou tip de airbag, montat în plafon, care ar duce la eliminarea celor amplasate în volan şi bord. Acest lucru ar putea deschide un nou capitol de design interior, oferind mai mult spţiu "de joacă".

Airbag-urile montate în plafon mai aduc un avantaj major, pe lângă cele de creare de spaţiu, şi anume reducerea riscului de rănire a ocupanţilor locurilor din faţă datorită configuraţiei speciale ale acestora. TRW a lucrat la dezvoltarea acestui sistem împreună cu un constructor de maşini, al cărui nume nu s-a făcut public. Mai mult decât atât, se pare că TRW a primit şi un contract de producţie de serie, ceea ce înseamnă că noul sistem va apărea pe piaţă într-un timp foarte scurt.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.