Ajutor pentru colecţionarii Ford

Ford a decis să ofere în catalogul de accesorii peste 9.000 piese destinate modelelor care nu mai sunt la prima tinereţe.

Ajutor pentru colecţionarii Ford Ajutor pentru colecţionarii Ford

Ford a decis să ofere în catalogul de accesorii peste 9.000 piese destinate modelelor care nu mai sunt la prima tinereţe. Chiar dacă aveţi un Model T din 1909, puteţi viziona oferta de piese, veţi găsi ceva şi pentru acest pionier. În catalog veţi găsi chiar caroserii de Mustang din anii 1967 - 1970. Sunt disponibile şi sfaturi de remediere a unor probleme pentru modele Mercury sau Lincoln.

Să găseşti piese bune când vine vorba de restaurarea unui model este o provocare. De obicei sunt reciclate componenete aflate într-o stare ceva mai mică de degradare. Ai sunt utilizate şi reproduceri, dar acestea se pot sau nu potrivi. O ocazie bună de a puncta serios la capitolul originalitate cu oldtimerul deţinut.

Cine iubeşte Ford Bronco şi chiar deţine unul, poate comanda o caroserie. În catalog se găsesc 98% din piesele Mustang, prin urmare ai şansa să poţi comanda un Mustang din 1967 în 2010, dar apoi trebuie să-l asamblezi singur acasă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.