Akrapovič face gălăgie cu BMW M4 într-o nouă reclamă

Producătorul de evacuări Akrapovič au vrut să-şi etaleze noul produs într-un mod cât se poate de convingător, aşa că au făcut o reclamă. Ai căşti la îndemână...?

Akrapovič face gălăgie cu BMW M4 într-o nouă reclamă Akrapovič face gălăgie cu BMW M4 într-o nouă reclamă

Atunci când vine vorba de sisteme de evacuare, Akrapovič se află printre primele nume menţionate. Începând de la motoare (cu care au debutat), slovenii au trecut uşor-uşor la maşini de competiţie şi la producerea evacuărilor pentru maşini de stradă. 

Iar BMW M4 pare să fie un „figurant” destul de bun pentru o reclamă despre sisteme de evacuare Akrapovič. Exemplarul din clip are cu 10 cai-putere mai mult decât versiunea standard (cu 431 CP), cuplul crescând şi el cu 16 Newtoni-metru. În plus, înlocuirea evacuării standard cu cea dezvoltată de sloveni aduce şi o scădere în greutate de 11,4 kilograme

TEST în România cu noul BMW M4

Conversia (în cazul lui BMW M4) costă 6.500 de dolari (circa 5.200 €). La ce rezultate (şi ce sunet!) obţii, aproape că ţi se pare o sumă motivată. Apropo de sunet - recomandăm folosirea căştilor şi augmentarea nivelului sonor. Domnilor de la Akrapovič, data viitoare limitaţi-vă doar la sunetul evacuării, nu mai folosiţi fundal sonor. Oricum nimic nu poate suna mai bine decât evacuările voastre...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.