Al doilea trailer cu Transformers 3

Printre reclamele care au fost difuzate în pauzele din timpul SuperBowl-ului, americanii au putut vedea şi cel de-al doilea trailer al filmului Tranformers 3 – Dark Of The Moon. VEZI VIDEO!

Cel de-al doilea trailer al lui Transformers 3, difuzat în pauza din timpul SuperBowl-ului, dezvăluie ceva mai multe detalii faţă de primul video oficial. Într-una din secvenţe o putem vedea pe noua eroină Rosie Huntington-Whiteley care o înlocuieşte pe frumoasa Megan Fox, dar şi pe Optimus Prime, echipat cu un jetpack.

Noul film din seria Tranformers va fi lansat pe data de 1 iulie 2011 şi va putea fi văzut pe marile ecrane în format 3D.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.