Al treilea oraş din România unde va fi disponibilă aplicaţia Taxify

Autor: Marius Vișan 25 oct. 2018 Știri auto

Taxify, cea mai mare platformă europeană de ride-handiling, îşi lansează astăzi serviciul în Timişoara, al treilea oraş din România unde va fi disponibilă. Compania se extinde rapid pe piaţa locală, după Bucureşti, unde Taxify funcţionează din 2016, şi Cluj-Napoca, lansat în iunie 2018.

Lansarea este marcată de reduceri de până la 50% pentru pasageri. De asemenea, Taxify va continua să perceapă comisioane reduse şoferilor parteneri, în concordanţă cu strategia companiei de a oferi câştiguri mari acestora. Comisionul perceput în Timişoara va fi de 20%, semnificativ mai mic faţă de cel al serviciilor similare.

Pentru a sărbători lansarea, comisionul perceput luna aceasta în Timişoara este de doar 10%, ceea ce înseamnă câştiguri cu 20% mai mari pentru şoferii parteneri. Sute de şoferi s-au înscris în platformă până acum.

Mihai Florea, Country Manager Taxify România: “Viziunea Taxify este una simplă: şoferi fericiţi înseamnă pasageri mulţumiţi. De aceea, comisioanele sunt mai mici decât cele percepute de alte aplicaţii”.

“Dorim să facem transportul urban mai uşor, rapid şi la îndemâna unui număr cât mai mare de persoane din toată lumea. Lansarea din Timişoara este un nou pas din acest plan. Deja în al treilea oraş din România, vom continua să ne extindem şi să ajutăm cât mai multe persoane să călătorească cât mai uşor”, a adăugat Mihai.

Taxify are peste 15 milioane de utilizatori înregistraţi la nivel global în 25 de ţări. Compania a primit de curând o investiţie în valoare de 175 milioane de dolari, investitorul principal fiind Daimler, compania din spatele Mercedes-Benz.

Taxify este disponibilă pentru iOS şi Android.


 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide