Alain Dassas – director financiar al Nissan

Preşedintele echipei de Formula 1 a grupului francez Renault, Alain Dassas, a fost numit în funcţia de director financiar al Nissan Motor, al treilea mare producător japonez de automobile, transmite Reuters.

Alain Dassas – director financiar al Nissan Alain Dassas – director financiar al Nissan

Alain Dassas îşi va prelua atribuţiile la 17 septembrie şi va fi subordonat direct lui Carlos Ghosn, directorul general al Renault şi al Nissan. Prin ocuparea postului de director financiar, Nissan urmăreşte să îmbunătăţească relaţiile cu pieţele financiare, în condiţiile în care preţul acţiunilor companiei a scăzut, ca urmare a nivelului sub aşteptări al vânzărilor şi profitului.

Dassas se va alătura astfel conducerii executive a Nissan şi va coordona eforturile de identificare a mijloacelor de îmbunătăţire a performanţelor financiare ale Nissan.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.