Alex Bellus şi supercarurile din viaţa lui [Galerie foto]

E timpul să luăm o pauză de relaxare şi să ne uităm la aceste imagini cu supercaruri. Efect curativ garantat.

Alex Bellus şi supercarurile din viaţa lui [Galerie foto] Alex Bellus şi supercarurile din viaţa lui [Galerie foto]

Despre Alex Bellus nu trebuie decât să ştii că este un fotograf din Minneapolis, Statele Unite, al cărui pasiune pentru fotografie a devenit o profesie în 2003.

Nu face nimic deosebit de ce fac ceilalţi fotografi dedicaţi pasiunii lor, însă asta nu face ca imaginile lui să fie mai puţin spectaculoase. Asta cu atât mai puţin cu cât vedetele cu roţi fotografiate de el sunt, fără îndoială, spectaculoase: Porsche 911 GT3 RS, Porsche 918 Spyder, McLaren P1, McLaren 650S Spider, Audi R8, Ferrari, Mercedes-Benz E55 AMG - asta este ceea ce vei vedea în imaginile de mai sus.

Da, ai multe motive pentru care să-l invidiezi - pe lângă acela că face fotografii mai bine ca tine. Galeria foto depune mărturie...

Mai multe fotografii poţi vedea apoi şi pe site-ul său, unul absolut superb!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.