Exclusiv  Alexandru Ionescu alături de Opel Insignia

Alexandru Ionescu a câştigat concursul promotor.ro "Te potriveşti cu Opel Insignia?". Iar acum a venit momentul să vedem care este răspunsul la această întrebare, în imaginile din pictorialul de modă, alături de Opel Insignia.

Alexandru Ionescu alături de Opel Insignia Alexandru Ionescu alături de Opel Insignia

Cum te-ai simţit alături de Opel Insignia?

M-am simţit în centrul atenţiei, alura impunătoare şi totodată sportivă a maşinii atragând priviri în orice situaţie, iar designul bordului şi scaunele foarte comode m-au făcut să mă simt ca într-o limuzină de lux.

Ţi s-a părut dificil să fii vedetă promotor.ro?

Nu pot spune dificil, mai degrabă interesant şi plăcut. Fiind pentru prima dată în această postură, cea de vedetă a unui pictorial, am trecut atât prin emoţii, cât şi printr-o experienţă demnă de povestit.

Pe o scară de la 1 la 10, cât de obositoare a fost sedinţa foto?

Pot spune ca această şedinţă foto chiar nu a fost obositoare - ne-am şi distrat, am luat şi pauză când a fost cazul, iar cei care au participat la shooting au fost foarte profesionişti. Cred că nota ar trebui să o dea cei care vor vedea pozele...

De câte ori a trebuit să te schimbi?

N-am fost atent la câte ţinute a trebuit să schimb, dar am făcut-o cu plăcere şi foarte curios să văd rezultatul final.

Ţi-ai dori un Opel Insignia? De ce?

Ocazia de a realiza un pictorial cu Opel Insignia mi-a amplificat şi mai mult dorinţa de deţine o astfel de maşină. De ce? Pentru că Insignia oferă un design ieşit din tipare, siguranţă, sportivitate şi eleganţă, ultra confort, toate acestea la un preţ decent.

Cum ţi s-au părut ţinutele de la Sacoor Brothers?

De la casual la elegant, toate ţinutele au fost atent alese şi s-au potrivit perfect cu spiritul lui Opel Insignia, dar cred că s-au potrivit şi stilului meu.

Vrei să împărtăşeşti ceva anume userilor Promotor.ro?

Îi îndemn să fie cu ochii pe promotor.ro, mai ales pe cei pasionaţi de această lume a maşinilor, ca să fie la curent cu toate noutăţile şi concursurile. Sigur vor avea de câştigat.

Mulţumesc încă o dată pentru tot, m-am simţit foarte bine şi a fost o experienţă de neuitat.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.