Alfa 147 Q2

Alfa Romeo prezintă sistemul de tracţiune Q2.

Alfa 147 Q2 Alfa 147 Q2

Din punct de vedere tehnic, sistemul Q2 presupune un diferenţial auto blocabil mecanic de tip Torsen, montat pe puntea faţă. Avantajul major al acestuia este transferul cuplului motor de la o roată la alta în condiţiile pierderii aderenţei, mai pe scurt reducerea unei transmisii integrale la o singură punte. Pe viitor, acestă soluţie tehnică se va extinde şi la restul modelelor din gamă, dar se aşteaptă feedbackul de la clienţi, deoarece folosirea incorectă poate crea neplăceri desturi de mari prin distrugerea elementelor transmisiei.

 

O Alfa Romeo 147 echipată cu sistemul Q2 va putea fi recunoscută cu uşurinţă după jantele de 17” special desenate, evacuarea cromată şi, evident, după sigla Q2. De asemenea şi interiorului i-au fost aduse câteva modificări, cum ar fi pedalierul din aluminiu, scaunele din piele sau semnul roşu de centrare de pe volan, asemeni maşinilor de curse. Din lista de dotări care vor fi disponibile enumerăm cruise control, VDC, şase airbag-uri şi sistem de sunet Bose.

 

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.