Alfa 159-motorizări noi

La standul Alfa Romeo vizitatorii Salonului Auto de la Paris au avut ocazia să vadă două noi motorizări pentru Alfa Romeo 159.

Alfa 159-motorizări noi Alfa 159-motorizări noi

La standul Alfa Romeo vizitatorii Salonului Auto de la Paris au avut ocazia să vadă două Alfa 159 echipate cu un nou motor de 2,2 litri şi 160 CP pe benzină, respectiv un diesel de 1,9 litri cu 16 supape a cărui putere este de 150 CP. Italienii au prezentat şi noile motorizări pentru varianta break a acestui model, tot două la număr. Astfel, Alfa 159 Sportwagon va fi propulsată de un motor V6 pe benzină de 3,2 litri, puterea maximă fiind de 260 CP. Pentru cei mai economi dintre noi, dar fără a neglija performanţele, Alfa Romeo propune o motorizare diesel de 2,4 litri care dezvoltă 200 CP.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.