Alfa Fest 2008

Între 1 şi 4 mai la Braşov, are loc cel mai mare festival auto din România denumit Alfa Fest, dedicat mărcii Alfa Romeo.

Alfa Fest 2008 Alfa Fest 2008
Entuziaştii mărcii Alfa Romeo din toată ţara se vor aduna la Braşov şi vor participa la o caravană care va staţiona în Piaţa Sfatului din centrul oraşului. Alfa Fest 2008 va anima cu sprijinul Primăriei acest eveniment iar alfiştii din Alfa Club vor fi principalii protagonişti ai atmosferei create în centrul vechi al Braşovului pe data de 3 Mai. În această zi, coloana de maşini conduse de participanţii la Alfa Fest se va alătura caravanei de autovehicule organizată de către Primărie şi va defila prin centrul istoric al oraşului.

Pe 2 mai, cu o zi înainte de defilarea prin centrul Braşovului, participanţii la festival vor lua parte la o competiţie sportivă unde se va desfăşura campionatul de karting al participanţilor la Alfa Fest.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.