Alfa Fest 2019 debutează la Alba Iulia - GALERIE FOTO

Alfa Fest 2019, eveniment organizat anul de Asociaţia Alfa Club, singurul club oficial de proprietari ai mărcii Alfa Romeo din România, începe astăzi la Alba Iulia.

Alfa Fest 2019 debutează la Alba Iulia - GALERIE FOTO Alfa Fest 2019 debutează la Alba Iulia - GALERIE FOTO

Alfa Fest 2019, eveniment organizat anul de Asociaţia Alfa Club, singurul club oficial de proprietari ai mărcii Alfa Romeo din România, începe astăzi la Alba Iulia.

Aproape 100 de maşini au fost înscrise oficial eveniment, transformând ediţia din acecst an în  al doilea cel mai mare Alfa Fest din istoria de 14 ani a acestei comunităţi. 

Vor participa membri proprietari din toată ţara, iar printre modele Alfa Romeo care vor defila în acest weekend în regiunea Alba - Hunedoara se numără atât modele iconice, precum GTV, Spider şi Brera, cât şi noile Giulia şi Stelvio. Cea mai veche maşină de proprietar înscrisă la eveniment este un Alfa Romeo Spider din anii ‘70, devenit deja vehicul de epocă, iar cea mai nouă este un exemplar Stelvio Quadrifoglio, de 510 CP, înmatriculat în primăvara acestui an. Un alt exemplar exotic în România care va face parte din caravana Alfa Club este Alfa Romeo 4C.

Alfiştii vor vizita Castelul Corvinilor, vor coborî în cea mai spectaculoasă salină din Europa, iar la plecare unii dintre ei vor abuza pe drumul spre casă de invitaţia Transalpinei - proaspăt deschisă circulaţiei rutiere. Expunerea tradiţională va avea loc duminică dimineaţa, pe platoul Parcului Dendrologic din Alba Iulia.

Foto: Ciprian Mihai, Sebastian Veşa & Anita Jambor.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.