Alfa Mi.To GTA - speculaţii

Alfa Romeo Mi.To ar putea accede în categoria hot-hatch, ba chiar ar putea deveni de-a dreptul incadescent, dacă luăm în considerare cei 230 CP care se preconizează că vor anima viitorul model mignion GTA.

Alfa Mi.To GTA - speculaţii Alfa Mi.To GTA - speculaţii

Alfa Romeo Mi.To se anunţă o revoluţie în clasa mică, dar italienii nu se opresc aici şi vor să se ridice la noi standarde privnd aspiraţiie sportive ale modelelor citadine de lifestyle. Astfel, presupusa versiune GTA se va lăuda cu 230 CP, obţinuţi dintr-un nou propulsor de 1.750 cmc cu patru cilindri turbo. Modelul va surclasa clar Mini Cooper S, care vizează acelaşi public, dar oferă doar 175 CP.

Foarte multe detalii despre acest model nu au ajuns în presă în ultima perioada, mai ales evoluţia stilistico-sportivă a spectaculosului Mi.To fiind foarte aşteptată. Cei de la Autoblog încearcă însă o speculaţie cu aspectul noului model, schematizând un hatch foarte agresiv, dar fără a-şi pierde din farmecul şi senzualitatea modelului original.

Alfa MI.To GTA va însemna şi revenirea în forţă a logoului sportiv italian, acest indicativ, şi implict modele care îl poartă, fiind "neglijate" în ultima perioadă. Se presupune că modelul va apărea vara viitoare.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.