Alfa Romeo 147

În aşteptarea noii Alfa Romeo 149, firma italiană a decis să lanseze trei ediţii limitate ale modelului 147, Sportiva, Blackline şi Collezione.

Alfa Romeo 147 Alfa Romeo 147
Alfa 147 Sportiva este echipată cu jante de aliaj de 17", un kit exterior sport cu proiectoare de ceaţă integrate in spoiler, volan de piele. Din punct de vedere al motorizărilor, cele trei vor fi echipate cu două motorizări pe benzină şi două diesel. Puterile motorizărilor vor fi cuprinse între 105 CP şi 150 CP. Preţul de achiziţie pentru cele trei ediţii limitate nu a fost comunicat.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.