Alfa Romeo 159 Facelift

Modelul de clasă medie al constructorului italian va primi la Geneva un facelift discret, exteriorul deja superb fiind aproape neatins.

Alfa Romeo 159 Facelift Alfa Romeo 159 Facelift
Alfa Romeo 159 facelift Modelul 159 este alături de 147 unul din cele mai importanţi piloni de susţine a vânzărilor, astfel încât apariţia unui facelift la acest model era deja logică. În ceea ce priveşte designul, cele mai mari schimbări le regăsim la interior, acolo unde avem noi ambianţe, scaune modificate şi un desen nou al ceasurilor de bord.

Un aspect important este reducerea de greutate de 45 de kilograme, câştigată prin folosirea unor jante mai uşoare, a unor piese din aluminiu şi a barelor de stabilizare tubulare. Faceliftul reprezintă şi ocazia lansării sistemului electronic Q2 în serie pe fiecare model sau a motorului V6 de 3,2 litri şi 260 CP şi pe versiunea fără transmisie integrală. Gama de motorizări pe benzină este completată de 1,8 litri 140 CP, 2,2 litri 185 CP şi 1,9 litri şi 160 CP, în timp ce dieseluri sunt aceleaşi ca până acum: 1,9 JTDM de 120 şi 150 CP şi 2,4 JTDM cu o putere de 210 CP, toate dotate cu filtru de particule.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.