Alfa Romeo 159 GTA - poze spion

Cu un aspect foarte agresiv şi un pachet tehnic pe măsură, noua Alfa Romeo 159 GTA este gata de lupta cu redutabilul Audi RS4.

Alfa Romeo 159 GTA - poze spion Alfa Romeo 159 GTA - poze spion
Suprins de fotografii site-ului www.drive.com.au pe circuitul de viteză de la Nurburgring, din Germania, noul Alfa Romeo 159 GTA se "antrenează" pentru rivalii săi germani, Audi şi BMW. Inginerii intalieni au luat în considerare două posibile motorizări: fie o versiune biturbo a propulsorului de serie de 3,2 litri V6, fie V8-ul de 4,3 litri de pe Maserati GrandTurismo. Indiferent de motorizarea aleasă, puterea dezvoltată va fi în jur de 400 CP. Lansarea mondială al lui Alfa Romeo 159 GTA este programtă pentru Salonul Auto de la Frankfurt.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.