Alfa Romeo 4C Concept – modificări pentru Frankfurt

Alfa Romeo va străluci la Frankfurt doar cu minunatul său concept 4C, care, spun italienii, a fost îmbunătăţit pentru Frankfurt. Iată însă care este adevărul.

Alfa Romeo 4C Concept – modificări pentru Frankfurt Alfa Romeo 4C Concept – modificări pentru Frankfurt

Din păcate, în spatele bătăilor în piept legate de 4C, stă doar o nouă culoare pentru caroserie. În loc de conceptul roşu de la Frankfurt, vom vedea acum unul vopsit în argintiu, pardon - Fluid Metal. Este o modificare atât de mica pentru o maşină atât de mare pentru Alfa Romeo. Să sperăm totuşi că Alfa se va tine de promisune şi această maşină va fi comercializată începând de anul viitor.


Noua 4C va avea două locuri, motor amplasat central şi o lungime de patru metri cu un ampatament de 2.4 metri. Platforma sa va fi folosită de mai multe modele sport ale grupului Fiat, la fel cum viitorul baby Boxster va dona platforma şi pentru VW şi Audi.


4C va fi construită din materiale ultra-uşoare şi se pare că va avea în versiunea finală o masă proprie mai mică de 900 kg. Motorul amplasat central va fi cel de 1.7 litri turbo folosit la Giulietta până acum iar transmisia va fi una cu dublu-ambreiaj. Puterea motorului este posibil să ajungă la 250 CP iar acceleraţia 0-100 să se realizeze în sub cinci secunde. Viteza maximă nu va fi limitată electronic, ea va depăşi 250 km/h.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.