Alfa Romeo 8C Competizione apare în 2010

Viitoarea generaţie a ineditului model italian va apărea peste doi ani iar oficialii italieni speră să împrumute platforma tehnică de la actualul Ferrari California.

Alfa Romeo 8C Competizione apare în 2010 Alfa Romeo 8C Competizione apare în 2010

Puţini producători işi permit luxul de a lansa un model într-un număr redus de exemplare, aşa cum a facut Alfa Romeo cu cele 500 de modele 8C Competizione. Din mai multe motive. Cel mai important ar fi faptul că la un număr redus de exemplare costurile imense aferente dezvoltării se traduc printr-un preţ foarte mare de vânzare. Şi totuşi Alfa Romeo vrea să păstreze acest exclusivism şi la viitoarea generaţie 8C Competizione.

Însă vor avea grijă să reducă semnificativ costurile prin împrumutarea platformei tehnice de la Ferrari California. Potrivit britanicilor de la Autocar, italienii de la Alfa Romeo fac eforturi serioase pentru a reuşi să colaboreze cu cei de la Ferrari în ceea ce priveşte noul 8C Competizione, lansarea acestuia fiind planificată deja pentru 2010, la doar 4 ani după prezentarea actualei generaţii.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.