Alfa Romeo 8C GTA

Alfa Romeo 8C este cel mai performant model construit vreodată de marca torineză, dar nu pentru mult timp. Italienii anunţă cu surle şi trâmbiţe că noul model cu iz de supercar va fi tot Alfa Romeo 8C...GTA.

Alfa Romeo 8C GTA Alfa Romeo 8C GTA

Alfa Romeo, constructor aflat sub tutela Fiat, are planuri mari cu brandul GTA, caracteristic sportivelor, tot mai multe modele aderând la divizia sportivă. După ce mezinul familiei, Mi.To a fost anunţat ca primul în procesul de "GTA-tizare", acum a venit rândul vârfului de gamă Alfa 8C să intre în clubul GTA. Mai mult de atât, acest model va fi unul aniversar, marca italiană celebrând 100 de ani de existenţă.

Şi ce cadou mai frumos de atât poţi să îţi fac, decât un upgrade la perla coroanei. Din păcate, nu se precizează câte lumănări, a se citi îmbunătăţiri sportive, va avea noul model, dar premize favorabile pentru un model cu valenţe de supercar există, dacă luăm în calcul că 8C se poate lăuda cu 450 de cai. Deci ne aşteptăm ca noul model să depăşeacă bariera celor 500 de cai.

Exemplarul din imagine a fost surprins de un fotograf olandez în apropierea circuitului de la Nurburgring şi deşi nu pare mult modificat faţă de un Alfa 8C se precizează vă sunetul motorului este unul mai baritonal.

Se preconizează că noul model va fi lansat în 2010 şi nu va fi produs în mai mult de 100 de exemplare, pentru că vorbim totuşi de o ediţie aniversară a unui model destul de exclusivist.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.