Alfa Romeo 8C Spider

După anunţul conform căruia se va construi o ediţie limitată a modelului Alfa Romeo 8C Competizione şi versiunea Spider a acestuia se pare ca va intra în producţie.

Alfa Romeo 8C Spider Alfa Romeo 8C Spider

Revista italiană Quattroruote afirmă ca noul model va ieşi de pe liniile de fabricaţie începând cu sfârşitul anului viitor. Precum versiunea Competizione, vândută complet încă din primele zile, 8C Spider va fi asamblata în doar 500 de unităţi. Pentru pasionaţii maşinilor italiene, preţul nici nu mai are importanţă, chiar dacă este consistent şi se încadrează deja în gama supercarurilor: 180.000 de euro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.