Alfa Romeo Brebra by Prodrive

Va avea oare în curând Alfa Romeo un șasiu pe măsura frumuseții exterioare? Se pare că da. Prodrive se va ocupa de acest lucru.

Alfa Romeo Brebra by Prodrive Alfa Romeo Brebra by Prodrive
Încă din momentul lansării, modelului italian a fost criticat pentru șasiul slab, direcția imprecisă și manevrabilitatea situată sub concurență. Însă vârful de gamă italian va fi luat în custodie de britanicii de la Prodrive și atent modificat. Alfa Romeo Brera S va fi îmbunătățită la uzina din Banbury, unde inginerii se vor concentra pe ajustări la nivelul suspensiei și reducerii greutății.

La exterior vor apărea de asemenea câteva modificări, un set de jante de 19 inch, geamuri întunecate și logo-ul "S". Doar 300 de unități vor fi asamblate, în configurație exclusivă cu motoarele pe benzină JTS de 2.2 litri și 3,2 V6. Detalii referitoare la prețuri nu au fost făcut publice, fiind așteptate în luna iunie în apropierea lansării.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.