Alfa Romeo Brera & Spider Facelift

Vedetele mărcii italiene se vor prezenta la Salonul Auto de la Geneva cu mici modificări, suficiente cât producătorul să le anunţe ca pe un facelift.

Alfa Romeo Brera & Spider Facelift Alfa Romeo Brera & Spider Facelift
Alfa Romeo şi-a făcut un obicei din realizarea unor facelifturi aproape imperceptibile. După ce săptămâna trecută v-am prezentat modificările aduse modelului 159, acum este timpul să aduce aminte şi de schimbările aduse vedetelor Brera şi Spider. La exterior doar culoarea Ice White şi jantele de 18 inch pot fi luate cu titlu de noutate. La partea tehnică, italienii au folosit reţeta de la 159: au folosit noi piese din aluminiu, jante mai uşoare şi structuri de rezistenţă tubulare.

Alfa Romeo Brera FaceliftÎn interior regăsim însă cele mai multe schimbări, Alfa Romeo acţionând direct asupra punctului slab al modelelor. Chiar dacă designul în sine nu a reprezentat niciodată o problemă, îmbunătăţiri au fost necesare la nivelul calităţii materialelor. Acesta a fost ridicat semnificativ, pentru a fi în ton cu caracterul exclusivist dat de asemenea modele. Un nou desen al comenzilor pentru climatizare şi o repoziţionare a butoanelor navigaţiei cresc ergonomia interiorului şi împreună cu noile scaune regăsite şi pe Alfa Romeo 159 contribuie la o călătorie cât mai placută.

Motorizările au rămas la fel, cu un 2,2 JTS de 185 CP şi un 3,2 V6 de 260 CP, ambele putând fi cuplate la o cutie de viteze automată cu şase trepte. Între cele două ca putere se află JTD-ul de 2,4 litri ce dezvoltă 210 CP cuplat la Q-Tronic sau 200 CP atunci când este acompaniat de o transmisie automată cu şase trepte.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.