Alfa Romeo Disco Volante va fi construit în serie limitată

Fanii Alfa Romeo se vor bucura la auzul veştii că producătorul italian a dat undă verde pentru producerea în serie limitată a conceptului Disco Volante.

Alfa Romeo Disco Volante va fi construit în serie limitată Alfa Romeo Disco Volante va fi construit în serie limitată

După ce a fost vedeta la Salonului Auto de la Geneva 2012, conceptul Alfa Romeo Disco Volante se va materializa într-un model de serie, care va fi produs în ediţie limitată.

Modelul urmează să fie dezvoltat de Touring Superleggera, pe platforma lui Alfa Romeo 8C Competizione. Singura problemă este că cei interesaţi vor trebui să vină cu propriile modele Alfa Romeo 8C care apoi să fie transformate în Alfa Romeo Disco Volante de către carosierii de la Touring Superleggera.

Un lucru deloc la îndemână din punct vedere logistic şi financiar, dacă luăm în considerare faptul că preţul unui model 8C Competizione se ridică undeva la 160.000 de euro şi că au fost construite doar 500 de modele în versiunea coupé.

Cu toate acestea, performanţele motorului V8 de 4,7 litri provenit de la Ferrari rămân neschimbate - 444 CP şi un cuplu maxim de 480 Nm - singurele modificări fiind aduse doar caroseriei care primeşte elemente din fibră de carbon şi aluminiu.

Voi ce ziceţi, dacă aţi avea în garaj o Alfa Romeo 8C Competizione, aţi alege să o transformaţi într-un Disco Volante?

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.