Alfa Romeo Mille Miglia

Pentru a rememora victoriile înregistrate în competiţia Mille Miglia, Alfa Romeo scoate un model memorial exclusivist, bazat pe Alfa Spider.

Alfa Romeo Mille Miglia Alfa Romeo Mille Miglia
Alfa Romeo Mille MigliaÎntre anii 1928 şi 1947, Alfa Romeo a obţinut 11 victorii în celebra cursă de anduranţă Mille Miglia. Pentru a comemora triumfurile istorice, la 80 de ani de la prima reuşită, constructorul italian scoate o ediţie specială, numărând 11 exemplare, câte unul pentru fiecare izbândă.

Exteriorul vine personalizat cu vopseaua specială rosso 8 şi trifoiul cu patru foi aplicat deasupra bosajelor anterioare. Interiorul este oferit cu piele neagră şi cusături roşii, plus fiecare model vine cu o plăcuţă care atestă autenticitatea acestei serii limitate şi anul triumfului în Mille Miglia.

Sub capotă se află cel mai puternic motor Alfa Romeo, V6 de 3.2 litri şi 260 de cai. Preţul şi data la care modelul va fi disponibil nu au fost încă divulgate.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.