Alfa Romeo reîntoarcere în Statele Unite ale Americii

După o absenţă importantă, primul model Alfa Romeo a fost oficial comercializat în Statele Unite şi nu unul oarecare, ci 8C Competizione, iar fericitul proprietar este cunoscutul colecţionar James Glickenaus.

Alfa Romeo reîntoarcere în Statele Unite ale Americii Alfa Romeo reîntoarcere în Statele Unite ale Americii

James Glickenhaus este unul dintre cei mai cunoscuţi colecţionari de capodopere pe patru roţi din lume, şi cum Alfa Romeo 8C Competizione este produs în doar 500 de exemplare, dintre care 85 destinate americanilor, nuputea rata şansa de a deţine unul.

Mândrul proprietar s-a declarat încântat de achiziţia sa şi se consideră mândru că este fericitul posesor al unui viitor model de colecţie. Alfa 8C Competizione este echipat cu un atotputernic motor V8 de 4.7 litri ce dezvoltă 450 CP. Marele atuu al modelului este însă aspectul, fiind o prezenţă cu parfum retro la masa supercarurilor.

Celelalte 84 de exemplare vor fi livrate către clienţii de peste Ocean în cursul acestui an.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.