Alfa Romeo Spider

Alfa Romeo a lansat o ediţie limitată Alfa Spider, ediţie care beneficiază de patru culori speciale ale caroseriei şi jante de aliaj uşor special concepute pentru aceasta.

Alfa Romeo Spider Alfa Romeo Spider
Pe lângă cele patru culori speciale ale caroseriei şi jantele de aliaj uşor de19", ediţia specială Alfa Romeo Spider mai dispune de scaune faţă încălzite cu reglaje electrice cu memorie şi îmbrăcate în piele naturală. Sub capotă maşina este dotată cu un propulsor de 2,2 litri care dezvoltă 185 CP, spritul de la 0 la 100 km/h realizându-se în 8,8 secunde, iar viteza de top este de 222 km/h.

În plus de aceste dotări premium maşina mai dispune de sistemul hand free Blue&Me dotat cu recunoaştere vocală şi media player.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.