Alpina aniversează 50 de ani cu două ediţii speciale

Frenezia 50 tocmai a început la Alpina: la împlinirea a 50 de ani de existenţă, Alpina vine cu două modele aniversare, denumite Edition 50, care vor fi construite în câte 50 de exemplare fiecare.

Alpina aniversează 50 de ani cu două ediţii speciale Alpina aniversează 50 de ani cu două ediţii speciale

A trecut deja jumătate de veac de când Alpina perfecţionează BMW-urile. La atingerea bornei 50, Alpina vine cu o ediţie specială, Edition 50, disponibilă pentru B5 Bi-Turbo şi B6 Bi-Turbo (adică pentru Seria 5, respectiv pentru Seria 6 îmbunătăţite de Alpina). 

Clienţii vor primi, pe lângă scaunele sport îmbrăcate în piele neagră, pe lângă ornamentele Piano Black şi pe lângă „1965-2015” însoţită de semnătura lui Burkard Bovensiepen (creatorul mărcii), un V8 de 4,4 litri, bi-turbo, cu 600 CP şi 800 Nm. Asta înseamnă 0-100 km/h în 4,2 secunde şi o viteză maximă de 328 km/h. 

Edition 50 pleacă de la 117.800 €. Cumva, nu ni se pare mult deloc...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.