Alpina prezintă B6 xDrive Gran Coupe

Perfecţioniştii de la Alpina transformă BMW-ul Seria 6 Gran Coupé într-un bolid demn de 320 km/h.

Alpina prezintă B6 xDrive Gran Coupe Alpina prezintă B6 xDrive Gran Coupe

Specialiştii de la Alpina - care cumpără modele BMW şi le fac mai puternice şi mai performante şi mai albastre - au prezentat succint noul lor B6 Gran Coupé - bazat, evident, pe Seria 6 GC. 

Pe lângă elementele estetice Alpina uşor recognoscibile, producătorul a modificat - cum era de aşteptat - şi partea tehnică, motorul V8 twin-turbo de 4,4 litri fiind dus la 608 cai-putere şi 799 Newtoni-metru. Motorul este acum ajutat de o cutie automată cu opt trepte, optimizată special de către Alpina. Şi xDrive este disponibil aici.

B6 xDrive Gran Coupé accelerează de la zero la 100 km/h în 3,6 secunde şi atinge o viteză maximă de 320 km/h, limitată electronic. Frumos.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.