Am ajuns prea departe cu tehnologia? Asta-i chiar prea de tot [VIDEO]

Autor: Marius Vișan 23 feb. 2017 Știri auto

Acesta este primul hoverbike ce poate fi controlat complet cu echipaj uman. Hoversurf, producătorul din spatele tehnologiei, a construit o aeronavă cu un singur scaun, capabilă să ridice de la pământ o persoană, aceasta fiind un aparat care poate fi complet controlat de pasager.

Denumită Scorpion-3 aceasta are un design asemănător cu al unei motociclete standard, la care au fost puse tehnologii specifice dronelor care le permit piloţilor să-o manevreze în aer la fel de simplu cum ar fi mersul pe bicicletă. 

Creatorii lui Scorpion-3 spun că poate transporta o greutate de 120 de kg, atinge o viteză maximă de 48 de km pe oră şi poate să ajungă la o altitudine de 10 metri. Acest hoverbike poate sta în aer timp de până la 27 de minute. Preţul lui este enorm: 150.000 de dolari. 

Pentru a preveni accidentele, aeronava are încorporat un mecanism de siguranţă ce limitează viteza maximă şi altitudinea.

VIDEO

Sursă: dailymail.co.uk

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide