Am pus ochii pe cel mai mişto şi – ţi-l faci tu - Lamborghini (galerie foto)

E vremea de joacă în weekend

Am pus ochii pe cel mai mişto şi – ţi-l faci tu - Lamborghini (galerie foto) Am pus ochii pe cel mai mişto şi – ţi-l faci tu - Lamborghini (galerie foto)

Sunt lucruri de 1000 de ori mai uşoare în lume decât să-ţi iei un Lamborghini. Ba chiar e unul dintre cele mai grele lucruri din lume să-ţi iei un Lambo. Şi asta pentru că te împiedică un singur motiv. Singur dar scump. În rest, l-ai putea băga în parcare de azi. Dani87, un tip care şi-a dorit şi el – ca orice om normal – un Lamborghini, nu a aşteptat să devină milionar. A devenit fan LEGO între timp şi şi-a făcut un Lambo Diablo- ultimul construit de  către italieni înainte să ajungă la mâna nemţilor de la Audi.

Toate detaliile şi componentele importante ale orginalului au fost reproduse de Dani87 pe acest model la scară mică. El l-a propus pe site-ul special LEGO pentru propuneri de kit-uri de serie. Dacă va avea destule voturi, chiar ne vom lua acest Lamborghini cu 100, 150 de euro. Sigur că trebuie să mai alteptăm pentru că, de obicei, astfel de propuneri pe site-ul celui mai mae producător de roţidin lume – adică LEGO – durează până sunt votate. Apoi mai intră într-o comisie, sunt date în producţie prototipurile şi d’abia după asta apar modelele şi în magazine.

Lego Lambo Diablo (galerie foto)

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.